Veldkamp Staphorst | Assortiment

Assortiment

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de onderstaande sectoren en hiervoor produceren wij een uitgebreid assortiment aan vooral rvs producten. Buiten rvs om verwerken wij ook compact plaat (volkern, trespa) in elke gewenste kleur. Rvs gecombineerd met compact plaat zorgt voor een professionele uitstraling in het interieur. Zoekt u een product dat bij een reeds bestaand interieur moet passen? Geeft u dan het betreffende kleurnummer door en wij maken een passende aanbieding.

Zorg:
Interne transportwagens, wasverzamelaars, serveerwagens, plateauwagens, mobiele bijzettafels, houders voor tissue-doosjes en doosjes voor wegwerphandschoenen, rvs afdelingskaartjes voor maaltijden, etc… Transportwagens die zwaar worden beladen kunnen wij uitvoeren met een elektrotractie, zodat de wagens moeiteloos verplaatst kunnen worden.

Horeca:
Aanvoertafels, afvoertafels, debrasseertafels, wandschappen, servieskasten (geheel rvs of met trespa in elke gewenste kleur), regaalwagens, wagens voor vaatwaskorven, warmhoudapparatuur, warmkasten, ijsschilferbakken, buffetten met led-verlichting, etc. Alles wordt op maat gemaakt. Zoekt u een regaalwagen voor een speciale maat dienblad? Geef ons de maat door en wij maken een aanbieding.

Uitvaartindustrie:
Koelplaten, rekstellingen met rollerbanen voor crematoria, robuuste kaarsenstandaards, grafmonumentjes, grafvazen (om in de grond te steken), etc.

Clean-room sector:
Laboratoria-meubels in elke gewenste maat, vorm en uitvoering, vast of verrijdbaar, rvs frames gecombineerd met trespa bladen en kasten, elektrisch of handmatig in hoogte verstelbaar. Kortom, er is maar weinig dat niet mogelijk is.

Offshore:
Rvs galley-equipment in rvs kwaliteit 304 of 316, kasten (draai-of schuifdeur) met degelijke drukgreepsluitingen die met één hand zijn te openen en af te sluiten, kookplaten met slingerlijsten erom heen, schappen met een opstaande kant zodat er niets kan afvallen, BM-counters om gerechten warm te houden. De afgelopen 30 jaar hebben we een ruime ervaring opgebouwd in de offshore-industrie. Aan diverse booreilanden, mijnenvegers en ook andere schepen hebben we de afgelopen jaren rvs tafels, kasten en apparatuur mogen leveren.

Overig:
Kerkhanen, bloembakken, reclameborden, frames voor grote (of kleinere) naamborden, etc.